С Кирил Петков съм провел 10 разговора. Нашият фен клуб няма да

...
С Кирил Петков съм провел 10 разговора. Нашият фен клуб няма да
Коментари Харесай

Плевнелиев: Президентът Радев е популист, той се бори за рейтинг

С Кирил Петков съм провел 10 диалога. " Нашият почитател клуб няма да разреши да вършим каквото и да е с ГЕРБ, ще паднем от 20% на 3% ". Цитирам какво ми беше казано.

" Ударихме се в една стена на липса на обикновена логичност за политическо деяние. Новото потомство български политици по някакъв метод не ни схващат и работят по напълно различен метод. Вие имате едни опорни точки, това е тази стена, за която приказвам. Еманация на всичко това бяха дейностите на " Продължаваме промяната ". Демократична България бяха по-склонни на диалог, само че споделяха - в случай че Политическа партия не създадат крачка, ние не можем. А в основата на основаването на Политическа партия е вградена омразата и опълчването срещу ГЕРБ. Изпаднахме в обстановката, в която нямаше решение.

Това сподели президентът Росен Плевнелиев в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия във връзка неуспеха на контактната група, която оглави дружно със Соломон Паси, за сформиране на ново държавно управление.

" Бившият министър председател Борисов ни даде цялостен картбланш за деяние с думите - " вие със Соломон Паси, сте знак на евроатлантическите полезности, които изповядваме, нямаме и искания кой ще бъде министър ръководител. Ако " Промяната " са желали министър председател, можеха да го получат ", добави той.

" Президентът Радев е популист, той се бори за рейтинг, подготвен е да сменя позициите си ", добави Плевнелиев.

От " Продължаваме промяната " (ПП) схванаха, че ще получат всички промени, които желаят, само че макар това тези момчета отхвърлиха да се срещнем. Единствено импровизирано говорихме по телефона.

Посъветвах ги, че тези хора, симпатизантите им, като се изключи че би трябвало да ги слушат, е нужно и да бъдат водени. Борисов ми сподели, че аз съм единственият, който може да приказва с Петков и с Асен Василев, тъй като са го арестували. Петков ми съобщи: " Единственото, което мога да направя на ГЕРБ с Политическа партия е да ги отслабя, да им взимам по една пешка и да ги матирам ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР